DFDS Netherlands

HR Manager

DFDS ontwikkelt zich snel, we zijn op weg naar een gemoderniseerde, gedigitaliseerde en meer schaalbare versie van de organisatie om continue groei en winstgevendheid veilig te stellen. Gezien de ontwikkeling die momenteel plaatsvindt in onze People Divison zoeken wij een HR-manager en maak je deel uit van het HR team in een organisatie van 1200 mensen met diverse HR uitdagingen op processen, beleid en operatie.

 

Uitgebreide verantwoordelijkheden

De rol van de HR-manager is een business partnerrol en leider van 2 HR teams in Nijmegen en Winterswijk. De HR-manager moet fungeren als een brug tussen het lokale en wereldwijde raamwerk en ervoor zorgen dat de bedrijfsstrategie wordt geïmplementeerd. De HR-manager moet in staat zijn om sterke relaties op te bouwen met de lokale zakelijke belanghebbenden, optredend als vertrouwd adviseur en beïnvloeder. In de uitvoering van je rol omvat het samenwerken met de HR-directeur, HR-adviseurs, Business Directors en managers op business en HR gerelateerde thema’s.

Profiel
Naast een Bachelor in Business, HR of een vergelijkbare opleidingsachtergrond, beschik je over uitgebreide kennis van het volledige HR-landschap. Je bent een mensgerichte leidinggevende die het team motiveert en ontwikkelt, en samen voor het beste resultaat gaat. Naast vakkennis heb je ervaring met veranderkunde en organisatieontwikkeling. Je hebt praktisch ingesteld, je bent een stevige sparringpartner voor directie en management en daagt de business verder uit in hun ontwikkeling.

Bij voorkeur heb je ervaring in een internationale organisatie met fusietrajecten, en met de organisatorische en procesmatige inrichting hiervan. Zelf beschik je over sterke people skills en ben je procesmatig goed onderlegd. Om de belangrijke taak van stakeholdermanagement te ondersteunen schakel je moeiteloos met collega’s van verschillende disciplines, heb je oog voor verschillende belangen en houd je zaken graag in beweging. Verder ben je communicatief sterk (zowel in Nederlands als Engels vloeiend), tactvol, doortastend, initiatiefrijk en flexibel.

 

Aanbod

Naast deze uitdagende fulltime functie bieden wij een marktconform salaris en ontwikkel- en trainingsmogelijkheden. Je ontvangt een leaseauto en kunt gratis gebruikmaken van de overtochten van DFDS.

 

Interesse?
Vind je de baan interessant en voldoe je aan de verwachtingen, stuur dan je cv en sollicitatie naar dfds.job.nl@dfds.com. We zullen de aanvragen doorlopend evalueren. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Matthew de Vette (Matthew.devette@dfds.com). De functie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap.

 

Region:

Gelderland

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

31/12/2023

Expected start date:

asap

Location:

Nijmegen-Winterswijk

Contacts:

Matthew de Vette