DFDS Land-Based

HR Officer

HR Officer in het People Division-team

We Move for All To Grow en bij DFDS betekenen onze mensen de wereld voor ons. We streven ernaar het beste talent aan te trekken en te behouden, uitdaging en kansen te bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Door inclusief te zijn en onze verschillen te omarmen halen we het beste uit iedereen en een nog groter resultaat. We zijn er trots op onze mensen in staat te stellen een echt verschil te maken. Word lid van ons team en maak deel uit van ons succes als een van de grootste transport- en logistieke bedrijven van Noord-Europa. We zijn nu op zoek naar een HR Officer die onze reis voor ons zal vergemakkelijken en ons zal helpen onze HR-administratie op orde te houden.

Wat doe je als HR Officer?

Als HR Officer maak je deel uit van het Nederlandse HR-team. Je levert een hoogwaardige, proactieve en effectieve HR-administratieservice en zorgt voor de handhaving van het beleid en de procedures. Je zorgt er ook voor dat alle HR-gerelateerde gegevens worden bijgewerkt, onderhouden en verwerkt om een uitstekende gegevenskwaliteit en HR-rapportage te waarborgen.

Enkele van je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

• Algemene HR-administratie en ondersteuning van het HR-team gedurende de hele employee journey

• Informatie bijwerken, onderhouden en optreden als supergebruiker voor ons gloednieuwe HR-systeem

• Opstellen en distribueren van relevante HR-rapportages

• Coördineren en beheren van trainingen en HR-gerelateerde activiteiten

• Coördineren van operationele HR-processen

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met een oplossingsgerichte mindset en ook zelf op zoek gaat om tot de oplossing te komen. Je blinkt uit als het gaat om administratie en dingen gedaan krijgen. Je geniet en ziet de waarde van het werken met HR-rapportages en statistieken. Je bent iemand met oog voor details. We werken als een team om elkaar te ondersteunen en waarde te creëren voor het bedrijf en met jouw coördinatievaardigheden draag je bij om HR nog professioneler te maken. Om te slagen en met plezier met ons samen te werken, moet je een echte teamspeler en medewerker zijn met een flexibele instelling.

Wat moet je hebben:

 • MBO niveau 4, HBO starter met een HR gerelateerde opleiding eo werkervaring  

• Ervaring met HR administratie en coördinatie

• Vloeiend in Nederlands en een goed niveau Engels

• Ervaren gebruiker van HR-systemen en MS Office. Ervaring met het werken met Microsoft D365 is een pré

• Ervaring met het werken met Sharepoint-oplossingen of andere platformen of oplossingen voor digitale personeelshandboeken is een pré

Interesse?

Deze functie is voor onze vestiging in Vlaardingen.  Voor 24-32u pwk.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Region:

Zuid-Holland

Job type:

Permanent

Working hours:

Part-time

Working days:

Day

Application deadline:

31/12/2023

Expected start date:

asap

Location:

Vlaardingen