DFDS Netherlands

Werkplaats-assistent

Werkplaats-assistent (40 uur per week)

Vanuit de werkplaats van DFDS Logistics Nijmegen houden wij met een team van 15 monteurs het wagenpark, zowel trekkers als opleggers, in optimale staat zodat er vele veilige kilometers gereden kunnen worden. Gezien de ontwikkelingen binnen de afdeling en de groei van DFDS zoeken wij nieuw talent voor het team.

Uitgebreid takenpakket
Als rechterhand van de werkplaats verantwoordelijke ben jij het eerste aanspreekpunt voor de werkplaats. Zowel voor de monteurs als het gaat over de dagelijkse zaken als voor onze (interne) klant, namelijk de chauffeurs en de planning. Binnen het team ben jij de schakel tussen de werkplaats leidinggevende en de werkvloer. Hierbij lever jij jouw bijdrage aan het soepele verloop van de werkzaamheden en ben je bezig met het continue verbeteren van deze werkprocessen.

Je houd je onder andere bezig met het maken van de werkorders voor de monteurs, calculeren en factureren van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden en het verbeteren van het proces omtrent het voorraadbeheer. Gedurende dit proces houd je steeds de belanghebbende op de hoogte over de voortgang. Ook op administratief gebied ondersteun je de werkplaats verantwoordelijke met bijvoorbeeld bestellingen, het controleren van facturen en het bijhouden van een overzichtelijke werkplaatsadministratie.

Binnen het team is er ruimte voor onderling contact, een grapje en lekker meezingen tijdens je werk, maar wordt er ondertussen hard gewerkt.

 

Profiel

Je beschikt over minimaal MBO niveau 4 denk- en werkniveau. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding bedrijfsautotechnicus en aantoonbare kennis en werkervaring binnen de bedrijfswagentechniek. Daarnaast heb je een proactieve en assertieve houding en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent service verlenend ingesteld en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal, dit is zeer belangrijk voor de interne en externe communicatie. Beheersing van de Duitse taal is een pré. Je weet van aanpakken en stuurt andere monteurs en leerlingen aan. Je bent daarnaast in staat om de diverse processen te overzien en ook bij onverwachte werkzaamheden of hectiek de juiste beslissingen te nemen.

 

Aanbod

Naast deze uitdagende functie bieden wij een goed salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer, diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld reizen met onze ferry’s.

 

Interesse?


Vind je de baan interessant en voldoe je aan de verwachtingen, stuur dan je cv en een korte motivatie via de sollicitatie link of neem direct contact op via 06-39015560. We zullen de aanvragen doorlopend evalueren en de functie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

 

Region:

Gelderland

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

31/07/2023

Expected start date:

01/04/2023

Location:

Nijmegen

Contacts:

Finbar Burns

Telephone: +31 243712222

Mobile: +31 639015560