DFDS Logistics Karlshamn

Lageradministratör

Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB

 

Har du en stark servicekänsla och trivs med att vara ”spindeln i nätet”? Är du administratör ut i fingertopparna och vill ha ett varierat arbete nära kunder och lagerteam? Då sak du söka tjänsten som lageradministratör på DFDS Logistics Karlhamm!

 

Som lageradministratör ansvarar du för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, där du även blir ett stöd i det dagliga arbetet gentemot lagret.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att löpande registrera, kontrollera och dokumentera inkommande ordrar till lagret. Du bokar transporter, tar emot chaufförer och skapar fraktdokument. Du kommer även att arbeta problemlösande med att följa upp och hantera saknat gods och felaktigt hanterad gods.

Du kommer att vara en del i att driva det dagliga arbetet framåt där du eftersträvar effektivitet i arbetet.

Du hjälper även stundtals till med lageruppgifter såsom packning, lastning, lossning, inlagring så vi ser gärna att du har truckkort.

 

Kvalifikationer

För att passa in i rollen behöver du vara både noggrann och strukturerad. Eftersom datorn kommer vara ditt främsta arbetsredskap krävs goda datakunskaper. Vi ser det som ett krav att du har arbetat i WMS-system och Microsoft Office, samt att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har minst gymnasial utbildning och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Du är länken mellan kunder och lagerteam vilket innebär att du behöver kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt under tidspress, samt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp. Erfarenhet av speditionsarbete är önskvärt.

 

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på DFDS Logistics i Karlshamn. Tillträde sker enligt överenskommelse med inledande provanställning på 6 månader.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Pettersson

0708-370023

 

Ansökan

Om du vill bli en del av vårt team skickar du in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 mars då urval och intervjuer hålls löpande. För att komma till ansökan klickar du här: Lageradministratör - DFDS Sweden

Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

Region:

Blekinge

Application deadline:

31/03/2023

Location:

Karlshamn