DFDS Sea-Based

Studiejob til søs

Studiejob til søs

Kunne du tænke dig at bruge dine weekender, helligdage og ferier på at sejle mellem København og Oslo. Kan du lide at arbejde med mennesker? Trives du godt i et hektisk miljø hvor man til tider skal holde mange bolde i luften, samtidig med at man skal yde en god kundeservice? Så er du måske vores nye besætningsmedlem til vores passagerskibe PEARL SEAWAYS og CROWN SEAWAYS

JOBBET

Lige nu søger vi tjenere, bartendere og rengøringspersonale (stewarder/stewardesser) til to af vores passagerskibe.  

DIN PROFIL

  •  Du er fyldt 18 år.
  •  Du studerer måske, og vil gerne supplere din SU med en god løn.
  •  Du taler enten dansk, svensk eller norsk, samt kan kommunikere på engelsk.
  •  Du er positiv, energisk, udadvendt og serviceminded.
  •  Du er i besiddelse af arbejds- og opholdstilladelse i Danmark.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår om bord på skibet, og du stiger altid om bord på skibet i København. Hvis du ikke bor i København, tager du toget til København, og vi dækker selvfølgelig din togbillet.  

Når man er ude at sejle har man typisk en arbejdsdag på mellem 10 og 13 timer.

Vi søger personale, der kan se sig selv blive en del af teamet i en Day2Day ansættelse.

Som Day2Day afløser skal du ideelt kunne arbejde minimum 2 vagter om måneden. Vores skibe har travlt når andre har fri, så derfor er det hovedsagligt i weekender, og ved ferie og helligdage at vi har behov for vores Day2Day personale.

På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som Basic ansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri. Dette kan evt. komme på tale i sommerferien hvor vi har meget travlt.

Du tjener nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU. Hvis du får en basic aftale, får du både løn når du er ude og hjemme, og det betyder reelt at du tjener en månedsløn på 14 dage.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er om bord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med nogle af dine ca. 350 kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter.

Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du med om bord? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. I din ansøgning må du meget gerne skrive, hvis der er en stilling du mener du er bedst kvalificeret til. Dette skal fremgå tydeligt og gerne i overskriften.

Region:

Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Ansøgningsfrist:

31-01-2023

Tiltrædelse:

As soon as possible

Arbejdssted:

Copenhagen