DFDS Netherlands

HR Adviseur

HR Adviseur

DFDS ontwikkelt zich snel, we zijn op weg naar een gemoderniseerde, gedigitaliseerde en meer schaalbare versie van de organisatie om continue groei en winstgevendheid veilig te stellen. Gezien de ontwikkeling die momenteel plaatsvindt in onze People Divison zoeken wij een HR adviseur en maak je deel uit van het HR team (locatie Vlaardingen) in een internationale organisatie met diverse HR uitdagingen op processen, beleid en operatie.

 

Uitgebreide verantwoordelijkheden

Voor de rol van de HR adviseur zoeken wij een ervaren HR professional die in staat is een sterke relatie op te bouwen met de business stakeholders, en die kan acteren als trusted advisor en beïnvloeder. Je inspireert business leiders en zet aan tot reflectie waarbij kansen en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven worden bekeken. De HR adviseur weet met de kennis van het volledige HR landschap, alsook met de HR middelen, dit op juiste wijze in te zetten om de behoefte van de business te ondersteunen en ontwikkelen. Samen met business leiders geef je vorm, stuur en implementeer je de people agenda in lijn met bedrijfsstrategie van de business unit. Je ondersteunt leiders op verschillende HR gerelateerde topics. Je bent een talentontwikkelings expert en weet dit te identificeren, ontwikkelen en behouden. In de uitvoering van je rol omvat het samenwerken met je Hr collega’s en managers op business en HR gerelateerde thema’s.

 

Profiel
Naast een Bachelor in Business, HR of een vergelijkbare opleidingsachtergrond, beschik je over kennis van het volledige HR-landschap. Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring als HR adviseur.Je denkt mee, adviseert en daagt de business uit in hun ontwikkeling. Je loopt vooruit en gaat samen met je team voor het beste resultaat.

Bij voorkeur heb je ervaring in een internationale organisatie. Zelf beschik je over sterke people skills. Om de belangrijke taak van stakeholdermanagement te ondersteunen schakel je moeiteloos met collega’s van verschillende disciplines, heb je oog voor verschillende belangen en houd je zaken graag in beweging. Verder ben je communicatief sterk (zowel in Nederlands als Engels vloeiend), tactvol, doortastend, initiatiefrijk en flexibel.

 

Aanbod

Naast deze uitdagende fulltime functie bieden wij een goed salaris en ontwikkel- en trainingsmogelijkheden. Je kunt gratis gebruikmaken van de overtochten van DFDS.

Interesse?
Vind je de baan interessant en voldoe je aan de verwachtingen, stuur dan je cv en sollicitatie naar dfds.job.nl@dfds.com. We zullen de aanvragen doorlopend evalueren. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met (Danielle de Visser-Roelevink, 06-26131155) De functie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap

Department:

Netherlands
Land-Based

Region:

Zuid-Holland

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

30/12/2023

Expected start date:

asap

Location:

Vlaardingen
Select department below in order to start your application: