DFDS Land-Based

Kørselsdisponentelev til DFDS Køletransport

KØRSELSDISPONENTELEV SØGES til DFDS Køletransport i Hobro


Har du interesse for transportbranchen, og ønsker du at arbejde med logistiske løsninger og service af forretningens kunder? Har du lyst til en arbejdsdag med masser af ansvar og muligheder?

Vi tilbyder en spændende og alsidig elevplads, hvor du får kendskab til hele speditionsprocessen - fra modtagelse af ordrer til fragten er leveret hos kunden.

Som disponentelev hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer.OM STILLINGEN
Som disponentelev hos DFDS Køletransport vil du lære at håndtere den daglige drift og disponering af vejtransport nationalt. Med tiden vil du være med til at sikre effektiv disponering både logistisk og økonomisk. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver  i tæt samarbejde med din teamleder. Din hverdag vil byde på mange spændende udfordringer, hvor det er marginalerne, der gør forskellen.

De primære opgaver vil bl.a. indebære:

 • Disponering af gods og biler
 • Daglig dialog med chauffører og kunder
 • Opfølgning på leveringsterminer og performance


DIN PROFIL OG DINE KOMPETENCER
For at blive disponentelev skal du være udlært godschauffør eller lager- og logistikoperatør. Derudover er det relevant, at du har motivation for at dygtiggøre dig inden for planlægning og koordinering af ruter og gods.

Vi garanterer en stilling i højt tempo, og det er derfor væsentligt, at du er struktureret og vedholdende, god til at kommunikere samt trives i en hverdag, hvor det går stærkt. Yderligere ser vi gerne, at du har:

 • Kendskab til lastbiler
 • Flair for IT
 • God geografisk sans
 • Gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på egen hånd


VOKS I ROLLEN SAMMEN MED OS
Vi tror på vores elever og ser dem som ligeværdige kollegaer. Vi er derfor også de glade ejere af en nominering til Årets Læreplads 2022, hvor vores fokus på elever og deres udvikling bliver fremhævet. Læs mere om dette i artiklen her: DFDS Køletransport nomineret til Årets Læreplads 2022
Vi giver vores elever medansvar fra start, fordi vi ved, at du kan blive en succes sammen med os. I sidste ende får du:

 

 • Et udviklende og intensivt uddannelsesforløb i en voksende transportvirksomhed
 • Mulighed for at præge dit forløb i henhold til interesser, opgaver mv.
 • Ansvar og muligheder i en branche med MANGE muligheder
 • Et dynamisk og fagligt fællesskab med dine kollegaer

Disponentuddannelsen kan du fremadrettet bruge som springbræt videre til efteruddannelser, for eksempel logistikøkonom og akademiuddannelsen i international transport og logistik.ANSØGNING OG SPØRGSMÅL
Elevstillingen er med ansættelse snarest muligt, men vi venter på den rette kandidat.

Arbejdssted: Majsmarken 1, 9500 Hobro
Arbejdstid: Den normale ugentlige arbejdstid er 37 timer excl. pauser. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 06.00 - 17.00. Arbejdstider aftales med nærmeste leder.
Overenskomst: Du bliver ansat under Transport- og Logistikoverenskomsten 


Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte transport- og Logistikchef Michael Madsbjerg tlf. 3080 2591

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link.OM VIRKSOMHEDEN
DFDS Køletransport A/S Hobro er en del af DFDS-koncernen, som beskæftiger over 10.000 medarbejdere. Hos DFDS Køletransport A/S tilbyder vi køle-, fryse- og stykgodstransporter primært i Danmark. Vi er en virksomhed i vækst, og med en årlig omsætning på ca. 500 mio. kr. og ca. 300 dygtige medarbejdere, arbejder vi målrettet og løsningsorienteret på at servicere vores kunder bedst muligt. 

Region:

Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Ansøgningsfrist:

01-01-2023

Tiltrædelse:

01-03-2023

Arbejdssted:

Hobro

Yderligere oplysninger fås hos:

Michael Madsbjerg

Telefon: +45 30802591