DFDS Sweden

Operations Support

Vi letar efter dig som vill vara högst delaktig i det dagliga flödet och supportera dina kollegor i det operativa arbetet, dessutom i ett helt nytt lager. Låter detta lockande? Ta chansen och sök!

Vi på DFDS expanderar inom tredjepartslogistik(3PL) och är i full fart med att bygga ett helt nytt lager i Jönköping. Från start vill vi bygga en stabil och effektiv verksamhet där den ena dagen inte är den andre lik. För att vi ska lyckas med detta söker vi nu en Operations Support. Låter spännande? Läs gärna vidare!

Om tjänsten

Som Operations Support är du den som stöttar produktionen och ser till att flödet fungerar på ett effektivt sätt under dagen. I kontakt med interna och externa parter är du den som ser till att inkommande order hanteras korrekt och går i väg i rätt tid. Du förvaltar vårt bokningssystem för in- och utleveranser och tar emot chaufförer, vilket innebär att du har helhetsinsyn på flödena.

En vanlig dag på arbetet innebär att du lägger in ordar i systemet, och följer upp om ordern stämmer eller om avvikelser förekommer. Vid avvikelser är det du som för inventeringsarbetet där du utreder var avvikelserna finns. Saldosäkerhet är något som du arbetar aktivt med. Du ser även till att alla kunder får sina avtalade rapporter på daglig basis.

För att detta arbete ska kunna bedrivas fullt ut har du även en tät kommunikation med DFDS lagerpersonal som utför det dagliga arbetet. Du är även den som är behjälplig i de system som hanteras på siten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Orderhantering
 • Administrera bokningssystem för in/utleveranser samt ansvarar för chaufförsmottagning
 • Daglig rapporthantering
 • Lagersäkerhet
 • Upprätta rutiner
 • Bokning av transporter

Din profil

Vi söker dig som vill vara med från start och vara med att bygga upp verksamheten från grunden. Du är strukturerad och noggrann eftersom dagarna kommer att vara varierande, speciellt i den inledande fasen. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är lösningsorienterad, samt att du har förmågan att skifta fokus mellan olika uppgifter när det krävs. Framförallt bidrar du med energi och engagemang som passar rakt in i projektet vi driver – att vara Sveriges bästa lager.

Vi ser gärna att du har

 • Relevant erfarenhet inom logistik och/eller lager
 • Van vid att arbeta i lagersystem, gärna i Ongoing och/eller LEA
 • Goda administrativa egenskaper
 • God datorvana bl.a. Office-paketet (främst Excel)
 • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mån-fre kl 7:00-16:00.

Denna rekrytering hanteras av DFDS Professionals och ansökansker via Operations Support till DFDS nya lager i Jönköping - DFDS Professionals (teamtailor.com). Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll – vi tar ej emot ansökningar via e-post. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 13 december 2022.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Region:

Jönköping

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

13/12/2022

Location:

Jönköping