DFDS Land-Based

Teknisk medarbejder til trailerafdeling i DFDS Logistics

Har du erhvervserfaring inden for mekanikerbranchen, er struktureret og har en udpræget sans for detaljer, og kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed?  Så er det måske dig vi søger til en nyoprettet stilling i vores trailerafdeling.

Lidt om dig

Du brænder for en stilling inden for transport i en af Europas førende transportvirksomheder af køle og fryse transporter. Du har erfaring og teknisk viden som trailermekaniker og det er en fordel hvis du har erfaring som køletekniker - men det er ikke et krav.

Du har et køligt overblik, og forstår at prioritere og styre din tid, også når opgaverne er mange. Du ”griber boldene” og trives med en høj grad af forudsigelighed i jobbet.

Du er en teamplayer som værdsætter gode relationer med dine kollegaer. Du overholder indgået aftaler, samt hjælper dine kollegaer i travle perioder.

Du har kendskab og erfaring med Outlook.  Ydermere har du basisviden inden for Microsoft programmer, så som Excel og lign.

Du har gode sprogkundskaber både mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk. Taler du også polsk og tysk er dette en fordel.

Du trives i et dynamisk og uformelt miljø – hvor service og kvalitet er i højsæde.

Personen vi søger, vil arbejde fra konteret i Esbjerg, Derudover skal du være fleksibel ift. kørsel til diverse værksteder / depoter for at gennemgå trailere ved endelig levering.  Primært vil der være tale om kørsel til Padborg.

Om jobbet

Som vores nye medarbejder indgår du i et tæt samarbejde med de nuværende medarbejdere i trailerafdelingen. Du kommer i berøring med andre afdelinger i huset, men også værksteder samt leverandører, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator.

Du kommer til at varetage opgaver, som bl.a. omfatter:

 • Supervisering, kontrol samt arkivering af relevant data vedr. vores trailer flåde
 • Opfølgning på registrering af data
 • Vurdere større skader, samt estimere prisen for reparation
 • Assistere i den daglige drift i trailerafdelingen
 • Vedligehold af flåde – sørger for at trailere kommer på værksted og til service
 • Fakturering
 • Ad-hoc.  

Hvad kan du forvente af os:

Som medarbejder i vores trailer afdeling i DFDS Logistics A/S bliver du en del af et velfungerende team med engagerede medarbejdere hvor service, information og kvalitet er nøgleord. Sammen står I for den daglige vedligehold af vores trailerflåde. Du får en bred kontaktflade med både kunder, leverandører samt kollegaer på tværs af organisationen. Vi har fokus på både din faglige samt personlige udvikling, hvilket også er med til at sikre vores fortsatte vækst. Medarbejderne har en stor grad af frihed under ansvar og tonen er god og meget uformel. 

Vi tilbyder:

 • En selvstændig stilling med stort ansvar, alsidige arbejdsopgaver samt gode udviklingsmuligheder
 • Tæt kommunikation med samarbejdspartnere og kunder i hele Europa
 • Professionelle og engagerede kollegaer
 • Et godt arbejdsmiljø hvor trivsel og den uformelle tone er i fokus
 • Løn efter kvalifikationer 

Har du yderligere spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Team Leed Anders Krabbe Laursen på mail: andkrab@dfds.com.

Vi er kendt for en positiv ånd, og alle er indstillede på at hjælpe hinanden i takt med udviklingen i organisationen. Der er en god tone i virksomheden, og der udvises og forventes gensidig respekt og sympati.

Region:

Region Syddanmark

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Application deadline:

10/10/2022

Expected Start Date:

as soon as possible

Location:

Esbjerg

Contacts:

Anders Krabbe Laursen