DFDS Land-Based

Lageradministratör

Lageradministratör till DFDS Logistics Karlshamn AB

 

Vill du bli vår nya Lageradministratör?

 

DFDS Logistics Karlshamn AB förstärker teamet med en lageradministratör. Du  kommer vara spindeln i nätet och länken mellan kunderna och lagerteamet.

Du kommer ansvara för att avtalade tjänster sköts på ett tillfredställande sätt gällande kvalité och kostnadseffektivitet. Arbetet innebär att du aktivt kommer att samverka med både externa och interna parter, där du även blir ett stöd i det dagliga arbetet gentemot lagret.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att löpande registrera, kontrollera och dokumentera inkommande ordrar till lagret. Du bokar transporter och skapar fraktdokument. Du kommer även att arbeta problemlösande med att följa upp och hantera saknat gods och felaktigt hanterad gods.

Du kommer att vara en del i att driva det dagliga arbetet framåt där du eftersträvar effektivitet i arbetet.

Du hjälper stundtals till med lageruppgifter såsom packning, lastning, lossning, inlagring så vi ser gärna att du har truckkort.

 

Kvalifikationer

För att passa in i rollen behöver du vara både noggrann och strukturerad. Eftersom datorn kommer vara ditt främsta arbetsredskap krävs goda datakunskaper. Vi ser det som ett krav att du har arbetat i WMS-system och Microsoft Office, samt att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har minst gymnasial utbildning och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Du skall kunna hantera fler arbetsuppgifter samtidigt under tidspress, samt att du har en god förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp. Därtill är det viktigt att du har en stark servicekänsla då vi arbetar tätt med våra kunder. Erfarenhet av speditionsarbete är önskvärt.

 

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på DFDS Logistics i Karlshamn. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten  är du välkommen att kontakta Robin Pettersson 0708-370023

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 3 oktober 2022. Urval kommer att ske löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Region:

Blekinge

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

03/10/2022

Location:

Karlshamn