DFDS Land-Based

Lagermedarbetare

Erfaren medarbetare till lagret

DFDS Logistics Karlshamn fortsätter växa och vi har glädjande nog fortsatt ökade volymer. Med anledning av det söker vi nu en nya kollegor till vårt lager. Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Läs då vidare för att bli en av oss.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på lagret består arbetsuppgifterna bland annat av:

  • Orderplock, packning, lastning, lossning, leveransbokning, renhållning, ommärkning, omplock, uppmärkning, inventering  och kundkontakt.
  • Utföra förekommande administrativa uppgifter kopplat till lagerverksamheten

Arbetstid: Heltid, måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Anställningsform: Tillsvidare med start omgående eller efter överenskommelse

Vem är du?
Du har erfarenhet att jobba inom lager och har god truckvana för både motviktstruck och skjutstativtruck. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad samt att du gillar att arbeta i högt ett tempo. Vi har höga förväntningar på förmågan att lämna god service och bemöta kunder och andra på en professionell nivå samt att du är en positiv lagspelare. Hos oss är det självklart att tycka om nya utmaningar, vilja lära sig nya saker samt att medverka till verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av arbete inom lager
  • Truckkort A1-A4 samt B1-B3
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Bli en av oss!
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad i ett varierande och utvecklande arbete i ett offensivt och snabbväxande företag. Vår ambition är att vara en attraktiv arbetsplats för alla och för rätt kandidat erbjuder DFDS stora karriärmöjligheter inom koncernen med möjlighet att växa både som person och i din profession.

Om DFDS Logistics Karlshamn
DFDS Logistics i Karlshamn har sitt ursprung i det anrika företaget Karlshamn Express. Bolaget har därigenom mer än 110 års erfarenhet av transporter och logistiklösningar. DFDS Logistics AB är idag mer konkurrenskraftiga än någonsin, med starkt kundfokus och gedigen kompetens inom såväl inrikes- och utrikestransporter som tredjepartslogistik.

Är du intresserad av tjänsten?

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 3 oktober då urval sker löpande. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vill du veta mer om tjänsten  är du välkommen att kontakta Christoffer Czajka, 0708-370071.

 

Region:

Blekinge

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

03/10/2022

Location:

Karlshamn