DFDS

Ønsker du å være en del av et raskt bevegende, dynamisk og internasjonalt team som jobber med Performance Marketing?

Som vår nye Digital Marketing Specialist vil du være ansvarlig for planlegging, gjennomføring og oppfølging av digitale markedsføringsaktiviteter basert på planer og ihht. budsjett. Planene er laget i samarbeid med et bredere markedsføringsteam, ruteeiere samt støtte fra eksterne digitale markedsføringsbyråer. Målet med disse aktivitetene er å fremme rutene våre og tjenestene ombord i tråd med strategiske prioriteringer.

I denne prosessen vil du være en viktig del for å sørge for at vi når våre mål ved å skaffe og beholde kunder gjennom den riktige blandingen av performance marketing kanaler.

Vi holder til i flotte lokaler på Vippetangen ved fjorden, og tilbyr spennende arbeidsoppgaver i et meget godt arbeidsmiljø.

Noen arbeidsoppgaver vil være:

  • Styrke og videreutvikle våre markedsføringsaktiviteter ved hjelp av digitale verktøy (SEO, SEM, digital media og affiliates)
  • Planlegge, lage markedsinnhold og optimere i våre kanaler
  • Utvikle og gjennomføre digitale leadgenererende kampanjer
  • Jobbe med videreutvikling og optimalisering av våre markedsføringsaktiviteter som en del av Marketing teamet.

Hvem er du?

Du har relevant utdannelse innen markedsføring, næringsliv eller lignende. Vi ser helst at du har erfaring med å jobbe med digitale markedsføringsplattformer og kanaler (SEM, SEO, digitale medier og/eller tilknyttede selskaper), kampanjer og forståelse for hvordan de kan brukes effektivt

Som person er du strukturert, selvstendig og har proaktiv arbeidsmentalitet, slik at du klarer å ha god oversikt over tidslinjer og leveringsdatoer, som sikrer at frister overholdes

Du må ha gode kommunikasjonsevner med og kunne å bygge sterke relasjoner med kolleger på tvers av team, nasjonaliteter og kulturer, samt ha en brennende lidenskap for digital markedsføring

Innholdet skapes på norsk så gode språkferdigheter er en forutsetning. Samtidig er konsernspråket engelsk så dette bør du også beherske.

Vi kan tilby:

Som Digital Spesialist vil du spille en viktig rolle for å sørge for at våre merkevare- og passasjerruter finnes på tvers av målgrupper og relevante kanaler. Ved å jobbe med både interne og eksterne interessenter på tvers av vår nordeuropeiske region, vil du bli en del av en svært dynamisk arbeidsplass.

 

  • Du vil være en del av et internasjonalt digitalt marked og ha høy grad av ansvar og frihet
  • Et fleksibelt arbeidsmiljø med mulighet til å reise rundt i Europa ved bedriftens behov
  • Flotte utviklingsmuligheter der ingen dager vil være like
  • Faglig sterkt og engasjerende miljø innenfor digital markedsføring

Våre pensjon- og forsikringsordninger er gode, og du får reist gratis med skipene våre!

Interessert? Søk nå!

Hvis du synes dette høres spennende ut og du fyller kravene, registrer deg og søk da vel! Vi ønsker at den rette kan sette i gang så fort som mulig. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt og fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med Digital Media Manager, Annika Hällsten (anhal@dfds.com)

DFDS er forpliktet til like arbeidsmuligheter uavhengig av hudfarge, aner, religion, kjønn, nasjonalitet, seksuell legning, alder og statsborgerskap. 

Be part of the movement!

Region:

Oslo

Application deadline:

25/09/2022

Expected Start Date:

Snarest

Location:

Oslo

Contacts:

Annika Hällsten

Mobile: +45 21181044