DFDS Land-Based

Kørselsdisponent til natarbejde i transportvirksomhed

Vil du være en del af en større transportvirksomhed i rivende vækst? Og brænder du for at sikre gode logistiske løsninger og transportoptimering?

Så søger DFDS Køletransport en ny kollega, der selvstændigt varetager processen, fra modtagelse af ordre til fragten er leveret hos kunden. Som disponent hos os, er du en del af en dynamisk transportvirksomhed i vækst, og vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring.

OM STILLINGEN

Som kørselsdisponent hos DFDS Køletransport vil din primære opgave være den daglige drift og disponering af vejtransport nationalt og bl.a. sikre løbende omkostningsstyring og -optimering. Din hverdag vil byde på spændende opgaver og udfordringer, hvor det er detaljerne og marginalerne, der gør forskellen og som bidrager til virksomhedens vækst.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Disponering af gods og biler
 • Daglig dialog med chauffører og kunder
 • Udformning af læsselister
 • Opfølgning på leveringsterminer og performance


  DIN PROFIL OG KOMPETENCER

  Der er mange veje til jobbet som kørselsdisponent, f.eks. kan du være uddannet disponent, logistikøkonom eller have kørt som godschauffør og derigennem opnået stort kendskab til branchen. Vi ser gerne, at du har erfaring fra lignende job, da arbejdstiden stiller krav til den selvstændige varetagelse af arbejdsopgaverne, således vi imødekommer kundens behov.

  For at få succes i dette job er det vigtigste, at du er initiativrig og har et positivt drive, samt at du er dygtig til at planlægge og koordinere ruter og gods.

  Yderligere ser vi gerne, at du har:
 • Kendskab til lastbiler
 • God til IT
 • Forståelse for drift
 • God geografisk sans
 • Erfaring med logistik og disponering
 • Gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på egen hånd

  Vi garanterer et job i højt tempo og det er derfor væsentligt, at du er struktureret og vedholdende samt trives i en hverdag, hvor det går stærkt. Desuden skal du være god til at kommunikere og have forståelse for forretningen og chaufførernes arbejdsopgaver.

  Din sans for koordinering og vilje til at bidrage til optimering og effektivisering lægger vi særlig vægt på.

  OM AFDELINGEN

  Logistikafdelingen består af 27 medarbejdere bestående af transport- og logistikchef, personalechef, trafikledere og disponenter. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor der lægges vægt på selvstændigt arbejde og løbende feedback. Afdelingen løfter opgaverne i samlet flok og du vil derfor kunne opleve, at I hjælper hinanden på tværs af områderne.  ANSØGNING OG SPØRGSMÅL

  Stillingen er med ansættelse hurtigst muligt og løn bliver fastsat efter kvalifikationer.

  Arbejdssted: Hobro
  Arbejdstider: 37 timer pr. uge.
  Mødetider er i tidsrummet 22.30 – 06.30 fra søndag aften til fredag morgen.

  Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte transport- og logistikchef Martin Elkjær tlf. 24 75 44 33

  Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.


  OM VIRKSOMHEDEN

  DFDS Køletransport A/S Hobro er en del af DFDS-koncernen, som beskæftiger over 10.000 medarbejdere. Hos DFDS Køletransport A/S tilbyder vi køle-, fryse- og stykgodstransporter primært i Danmark. Vi er en virksomhed i vækst, og med en årlig omsætning på ca. 500 mio. kr. og ca. 200 dygtige medarbejdere, arbejder vi målrettet og løsningsorienteret på at servicere vores kunder bedst muligt.

 • Region:

  Region Nordjylland

  Jobtype:

  Fast

  Arbejdstid:

  Fuldtid

  Arbejdsdage:

  Nat

  Ansøgningsfrist:

  19-06-2022

  Tiltrædelse:

  01-08-2022

  Arbejdssted:

  Hobro

  Yderligere oplysninger fås hos:

  Martin Elkjær Hansen

  Telefon: +45 24754433