DFDS

Shift Manager

Vi söker en Shift Manager till vårt område Area på DFDS Logistics Services AB i Göteborg

DFDS Logistics Services AB är ett åkeri inom fordonsindustrin beläget i Arendal, nära Göteborgs hamn. Åkeriet är i drift dygnet runt sex dagar i veckan och sysselsätter omkring 200 personer på heltid. I vår fordonsflotta har vi ca 300 fordon varav ca 80 av dessa är lastbilar och 220  är trailers.

En av våra Shift Managers har gått vidare till en ny tjänst inom företaget och vi söker nu hens ersättare.

Ditt huvudansvar som Shift Manager innebär transportplanering av transporter inom Automotive industrin lokalt i Göteborg. Du kommer att ha ett personalansvar för ca 10 chaufförer.

Tjänsten är på heltid 40 tim/v och innefattar kvällsarbete 4 dagar/vecka.

Kvalifikationer:

  • 5 års erfarenhet av ledarskap med personalansvar, gärna inom Logistik och Transport
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
  • Önskvärt att du har tidigare erfarenhet från liknande roll i branschen

För att trivas i tjänsten ska du tycka om och vara van att möta kunder med höga krav samt att du har som mål att ständigt leverera kvalitativa lösningar för kunder och medarbetare.

Vi förutsätter att du är en driven och mogen ledare som har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap. Du sätter laget före jaget och är duktig på att samarbeta och kommunicera med kollegor på alla nivåer. Vidare är du positiv, lyhörd och prestigelös samt har en vilja att förbättra och utveckla företaget både på kort- och lång sikt. 

Intresserad?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Operations Manager, Anna Bergström på telefon: 031-382 15 31 eller mail: usabe@dfds.com

Om du vill bli vår nya kollega ansök via www.dfds.com/group/jobs senast 2022-05-27 och gärna tidigare då vi går igenom ansökningar på löpande basis.

Startdatum för tjänsten är enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vänta inte med din ansökan! 

Region:

Västra Götaland

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Evening

Application deadline:

27/05/2022

Location:

Göteborg