DFDS Land-Based

Engageret HR-Coordinator søges til DFDS Køletransport

Vil du være en del af en større transportvirksomhed i rivende vækst? Og brænder du for at arbejde med HR-administration og rekruttering?

Så søger DFDS Køletransport lige nu en grundig og detaljeorienteret HR-Coordinator til varetagelse af administration af HR-stamdata, koordinering af en række HR aktiviteter og udvalgte rekrutteringsopgaver. Her vil du sammen med dygtige kollegaer i virksomheden spille en væsentlig rolle og få mulighed for at udvikle dine HR kompetencer.

DIN ARBEJDSDAG & OPGAVER

Din arbejdsdag vil byde på en bred vifte af administrative opgaver. Du får ansvaret for at opdatere og vedligeholde virksomhedens HR-data i Dynamics 365, ligesom du vil udarbejde ansættelseskontrakter og tillæg mv. Derudover får du ansvar for at udarbejde og publicere stillingsopslag og løbende kommunikere med nye og eksisterende lastbilchauffører.

I din dagligdag vil du også bistå personalechefen i planlægning af chaufførernes arbejdsplan og ferieplanlægning, og i øvrigt være i tæt dialog med medarbejdere og ledere.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rekruttering: udarbejdelse af stillingsopslag, indkaldelse til samtaler mm.
 • Udarbejde ansættelseskontrakter, tillæg mv. for timelønnede medarbejdere
 • Ledelsessparring vedr. Transport- og Logistikoverenskomsten og arbejdstidsdirektivet
 • Administrative opgaver ifm. onboarding og offboarding af medarbejdere
 • Kommunikation med lastbilchauffører og supportere dem i daglige HR spørgsmål
 • Opfølgningssamtaler og fastholdelse af nyansatte
 • Koordinering og tilmelding af kurser/efteruddannelse for chauffører
 • Vedligeholdelse af DFDS Køletransports intranet og sociale medier
 • Ad hoc administrative opgaver

  Dine arbejdsopgaver spænder bredt og det er derfor væsentligt, at du har en helhedsorienteret tilgang til varetagelsen af opgaverne og et skarpt overblik.

  DFDS Køletransport er en virksomhed i udvikling og er en del af DFDS-koncernen, som globalt har mere end 10.000 ansatte. Derfor byder rollen også på ad hoc projektopgaver, fx planlægning og koordinering af disponent- og administrationselevers elevforløb, hvilket er en fremtidig opgave vi står overfor, som vi gerne ser dig være ansvarlig for.

  Er du samtidig motiveret for at udvikle og sikre høj kvalitet i onboarding- og offboardingprocesser, samt at bidrage til trivsel og fastholdelse af vores medarbejdere, så er du den kandidat, som vi leder efter.


  DIN PROFIL

 • Relevant uddannelse og/eller relevant erfaring indenfor HR
  Eksempelvis administrationsbachelor eller akademiuddannelse i HR, HD(O) eller anden uddannelse, der giver dig et teoretisk fundament i rollen
 • Stor interesse for administrative opgaver
 • Struktureret, proaktiv og detaljeorienteret
 • Samarbejdsorienteret og servicemindet
 • Kendskab til transport- og logistikoverenskomsten er en fordel, men ikke et krav
 • Har gode IT-færdigheder og lysten til at lære nye systemer
 • Taler og skriver dansk og engelsk

  Til stillingen er vi på udkig efter dig som er stærkt motiveret for de administrative processer og opgaver. Opfatter du dig selv som en person med et godt overblik, der brænder for, at der er orden i de data vi varetager, så passer du rigtig godt ind i vores afdeling.

  Ser du samtidig dig selv som handlekraftig og proaktiv i din hverdag, så ved vi, at du kan opnå succes i denne stilling.  OM AFDELINGEN

  HR hos DFDS Køletransport består lokalt af 2 medarbejdere, der varetager alle lokale HR-opgaver og processer. Afdelingen er en del af, og samarbejder med, de øvrige HR-afdelinger i DFDS-koncernen med lokation i København og Esbjerg. Du vil opleve tæt samarbejde og sparring i HR, lokalt og nationalt. Afdelingen løfter opgaverne sammen og i tæt samarbejde med forretningen.


  ANSØGNING OG SPØRGSMÅL

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der bliver løbende indkaldt til samtaler.

  Arbejdssted: Hobro
  Arbejdstider: 37 timer pr. uge.

  Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Ødum, tlf. 97536399.


  OM VIRKSOMHEDEN

  DFDS Køletransport A/S Hobro er en del af DFDS-koncernen, som beskæftiger over 10.000 medarbejdere. Hos DFDS Køletransport A/S tilbyder vi køle-, fryse- og stykgodstransporter primært i Danmark. Vi er en virksomhed i vækst, og med en årlig omsætning på ca. 500 mio. kr. og ca. 200 dygtige medarbejdere, arbejder vi målrettet og løsningsorienteret på at servicere vores kunder bedst muligt.

 • Region:

  Region Nordjylland

  Jobtype:

  Fast

  Arbejdstid:

  Fuldtid

  Arbejdsdage:

  Dag

  Ansøgningsfrist:

  22-05-2022

  Tiltrædelse:

  01-07-2022

  Arbejdssted:

  Hobro

  Yderligere oplysninger fås hos:

  Helle Ødum

  Telefon: +45 97536399