DFDS Gothenburg RoRo Terminal

Vi söker medarbetare till verkstaden

Gothenburg RoRo Terminal ligger i Göteborgs hamn och är en viktig del av den svenska import- och exportkedjan. Vi tar regelbundet emot anlöpande fartyg från destinationer runt om i Europa.

Tillsammans med våra drygt 450 professionella medarbetare omsätter vi årligen över 320 000 rollenheter, 100 000 personbilar och 1 miljon ton papper samt övrigt gods. Vi hanterar effektivt allt gods som kan rullas av eller på ett fartyg och skapar lösningar för all sorts specialgods.

Med stöd av våra ägare, DFDS och CLdN, skapar vi förutsättningar för en hållbar framtid.

 

Vi söker medarbetare till verkstaden


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Förebyggande underhåll och reparationer av terminaltraktorer, reachstacker, grensletruckar och translifter. Ta emot felanmälan och återkoppla till vår produktion
Planera, boka service och tvätt av maskiner i samråd med vår produktion

Vem söker vi?
Vi söker dig med gymnasiekompetens med fordonsteknisk inriktning eller som har motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har arbetat i några år som mekaniker och är därför självgående, ansvarstagande och har förmåga att självständigt kunna fatta beslut. Det är meriterande om du har truckkort, god kunskap i modern fordonselektronik och/eller har erfarenhet av arbete med tunga fordon, men inget måste.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är nöjda kunder och service av hög kvalité en självklarhet för dig. Vidare kan du uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift samt har en god förståelse i engelska språket. Rollen kräver körkort B.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett jobb för ett spännande företag i en inkluderande och dynamisk arbetsmiljö, med möjlighet att växa både som person och i din profession.
Är du en person som drivs av utmaningar och vill vara med och utveckla vår verksamhet framåt så kan detta vara en möjlighet för dig.

Hur gör jag nu?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock inte senare än 21 maj , via denna länk: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Teams Manager Christian van Mameren tel. 031-650662
Fackliga representanter är Transportarbetareförbundet, Lars Nydén tel. 031-650 709 & Hamnarbetarförbundet, Robert Lindelöf tel. 070-401 84 95.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Region:

Västra Götaland

Application deadline:

21/05/2022

Location:

Gothenburg