DFDS

Meewerkend Voorman Trailers

 

Top baan bij onze Technische Dienst & Workshop

Ben jij een dynamische professional, nieuwsgierig om te ontwikkelen, en heb je het vermogen om betrouwbare relaties op te bouwen? Heb je passie voor de haven en techniek, en oog voor verbeteringen? Ben je dan klaar voor de volgende stap in je carrière om jouw ervaring en enthousiasme in te zetten voor onze Technische Dienst & Workshop (TSW) naar een hoger niveau te tillen?

 

DFDS Vlaardingen zoekt een Meewerkend Voorman Trailers Onderbouw & Bovenbouw

Onze Meewerkend Voorman Trailers Onderbouw & Bovenbouw is een professional die op efficiënte en correcte wijze werkzaamheden uitvoert die gerelateerd zijn aan het onderhouden en repareren van onder andere trailers van klanten. Samen met de Supervisor ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk indelen van personeel en werkzaamheden. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid, efficiëntie, resultaat en samenwerking.

Je geeft leiding aan het personeel van de afdeling Trailers Onderbouw & Bovenbouw, de Wasstraat en aan de APK-keurmeesters en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je team. Je verdeelt de werkorders per afdeling, draagt zorg voor de tijdige uitvoering en de kwaliteit van de de uitgevoerde werkzaamheden. Je bent proactief in het structureel oplossen van problemen. Je helpt waar nodig de procedures in de Technische Dienst te verbeteren.

 

Profiel: Vaardigheden, ervaring en opleiding

  • MBO+ niveau aangevuld met technische en leidinggevende ervaring
  • Kennis van Trailers is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden, kennis van Nederlands en Engels
  • Probleemoplossend vermogen, stressbestendig en servicegericht
  • Zelfstarter, teamplayer en commerciële instelling

Wat bieden wij

  • Een competitief salaris pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en trainingen
  • Ruimte om door te groeien binnen de organisatie
  • Gebruikmaken van de overtochten van DFDS
  • Fulltime functie (40 uur per week)

 

Solliciteer nu!

 

Vind je de functie interessant en voldoe je aan de verwachtingen, dan horen we graag van je! Dien je CV en sollicitatie in per mail naar dfds.job.nl@dfds.com. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leon van Campen, Manager TSW & Assets via levan@dfds.com of 06-20446913. De positie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

 

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap.

 

 

 

 

 

Department:

Netherlands
Land-Based

Region:

Zuid-Holland

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Shift

Application deadline:

30/07/2022

Expected Start Date:

asap

Location:

Vlaardingen
Select department below in order to start your application: