DFDS Land-Based

Engageret administrationselev til bogholderi i Hobro

Er du interesseret i at uddanne dig som kontorassistent i en større transportvirksomhed i rivende vækst? og mener du, at fakturering og afregning er spændende?

Så søger DFDS Køletransport lige nu en administrationselev. Som elev i vores økonomiafdeling bliver du en del af et engageret team, der spiller en væsentlig rolle i en transportvirksomhed i udvikling.

DIT ELEVFORLØB OG DINE ARBEJDSOPGAVER

Dit forløb er med start den 1. august 2022 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring udover dine skoleforløb.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af at assistere tjek af kreditorbilag, sortering af indkomne fragtbreve, søge efterspurgte bilag fra firmaets kunder samt hjælpe med håndtering af bookinger, herunder fakturering og udarbejdelse af fakturaspecifikationer. Derudover indgår telefonpasning og ad hoc-opgaver som en del af din hverdag, samt kan der forekomme mindre projekter.

Dine øvrige arbejdsopgaver:

 • Afstemninger og kontrolopgaver
 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi
 • Deltagelse i perioderapportering og årsregnskab

  Din hverdag vil byde på spændende opgaver og udfordringer, hvor det netop er detaljen og marginalerne, der gør forskellen. Du får ansvar for egne arbejdsopgaver og selvom alle kollegaer arbejder med forskellige opgaver, så har du altid mulighed for at sparre og samarbejde med dine dygtige kollegaer i afdelingen.


  DIN PROFIL

  For at komme i betragtning til stillingen som elev, skal du have bestået HHX eller EUX med et flot resultat. Som person er du selvkørende og ansvarsbevidst. Du er ikke bange for at stille spørgsmål eller udfordre vores måde at arbejde på, så vi altid løser vores opgaver bedst muligt.

  Genkender du samtidig dig selv i følgende:

 • Arbejder med et struktureret overblik, selv når det går stærkt
 • Kvalitetsbevidst i udførelsen af opgaver
 • Har gode IT-færdigheder, særligt office-pakken, og lysten til at lære nye systemer
 • God til at kommunikere og prioriterer godt samarbejde

  Opfatter du dig selv som et ordensmenneske, der har interesse for detaljerne og er nysgerrig på arbejdsprocesserne, så passer du rigtig godt ind i vores team.

  Er du samtidig nysgerrig på tal og har ambitioner for egen læring og engagement for egne arbejdsopgaver, så ved vi, at du får succes som elev hos os.  OM AFDELINGEN

  Som vores nye administrationselev skal du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fart på. Du bliver en del af økonomiafdelingen, der består af 15 medarbejdere indenfor vognmandsafregning, løn, fakturering, bogholderi og finans. Her er der plads til selvstændigt arbejde og samarbejde. Afdelingen løfter opgaverne i samlet flok og du vil derfor kunne opleve, at I hjælper hinanden på tværs af områderne.  ANSØGNING OG SPØRGSMÅL

  Arbejdssted: Hobro
  Arbejdstider: 37 timer pr. uge. Arbejdstider aftales med nærmeste leder.

  Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Monica Gustavsen tlf. 69 13 01 74.

  Vi behandler ansøgningerne løbende og stillingsopslaget lukkes når rette vedkommende er fundet.

  Så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via knappen "ansøg". Sidste frist er den 29. maj. • Region:

  Region Nordjylland

  Jobtype:

  Praktikant

  Arbejdstid:

  Fuldtid

  Arbejdsdage:

  Dag

  Ansøgningsfrist:

  29-05-2022

  Tiltrædelse:

  01-08-2022

  Arbejdssted:

  Hobro