DFDS Sea-Based

Butiksassistent - Dametøj

Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som butiksassistent dametøj til søs, så søg denne stilling.

Som medarbejder i vores Tax Free shop bliver du en del af et verdensklasseteam, hvor alle medarbejdere arbejder engageret mod at skabe den bedste oplevelse for vores gæster ombord. Tax Free shoppen tilbyder et varieret udbud af varer inden for parfume, kosmetik, gaveartikler, ure, smykker, spiritus, tobak, slik, tasker, modetøj, legetøj og elektronik.

Du bliver medansvarlig for, at shoppen fungerer bedst muligt på tværs af de forskellige områder. Du skal også sørge for, at vores gæster modtager god service og vejledning, så de kommer hjem med en god oplevelse.

JOBBET

Som butiksassistent til afdelingen for dametøj , bliver du en vigtig del af et velfungerende team, som er med til at bestemme sammensætning af sortiment, nyheder og indkøb. Du får lov at arbejde med kendte mærker som GANT, Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss og mange andre populære modebrands. Det bliver dit ansvar at sørge for at afdelingen er præsentabel og altid danner rammen om en god oplevelse med. Helt naturligt, så er vores fokus på, at alle får den bedste kundeservice og at vores kolleger i shoppen har en god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Salg og service i afdelingen
 • Facing og opfyldning af produkter
 • Sammensætning af sortiment
 • Varebestillinger til egen afdeling
 • Rengøring
 • Status og optællinger

DIN PROFIL

 • Du er er butiksuddannet og har erfaring med salg fra butik indenfor mode- eller livsstilsprodukter.
 • Du ved, hvad der er oppe i tiden hvad angår nye trends og farver.
 • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
 • Dit servicegen er veludviklet og du kan lide at sælge.
 • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på ca. 10,5 timer om dagen.

 

Vi søger en butiksassistent, der kan se sig selv blive en del af teamet

Vi søger en person der kan se sig selv blive en del af vores fast team som Basic ansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Selvom din ansøgning er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

Region:

Region Hovedstaden

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Flexible Shift Pattern

Application deadline:

15/08/2022

Expected Start Date:

As soon as possible

Location:

Copenhagen

Contacts:

Josefine Jönsson

Mobile: jojon@dfds.com