DFDS Sea-Based

Uopfordret - Afløser Shop butiksassistent

Vi søger kvalificerede kollegaer til afløser vores team. Er du interesseret i at prøve dine komptencer af i en stilling som butiksassistent til søs, så søg denne stilling.

Som medarbejder i vores Tax Free shop bliver du en del af et verdensklasse team, hvor alle medarbejdere arbejder engageret mod at skabe den bedste oplevelse for vores gæster ombord. Tax Free shoppen tilbyder et varieret udbud af varer inden for parfume, kosmetik, gaveartikler, ure, smykker, spiritus, tobak, slik, tasker, modetøj, legetøj og elektronik.

Du bliver medansvarlig for, at shoppen fungerer bedst muligt på tværs af de forskellige områder, og at vores gæster modtager fantastisk service og vejledning og i sidste ende kommer hjem med en god oplevelse.

JOBBET

Som butiksassistent i Tax Free Shoppen, bliver du en vigtig del af et velfungerende team. Du bliver et bindeled mellem de forskellige afdelinger og det bliver dit ansvar at shoppen altid ser præsentabel ud danner rammen om en god shoppingoplevelse. Derudover skal du stå til rådighed for vores gæster, så de altid får den bedste kundeservice. I denne stilling vil der også være en del fysisk arbejde, da der dagligt er mange vare, som skal fyldes på hylderne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Salg og service
  • Facing og opfyldning af produkter
  • Sammensætning af sortiment
  • Varebestillinger
  • Rengøring
  • Status og optællinger

DIN PROFIL

  • Du er passioneret omkring at stå i butik og det er en fordel, hvis du har prøvet noget lignende før.
  • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
  • Dit servicegen er veludviklet og du kan lide at sælge.
  • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Vi søger en butiksassistent, der kan se sig selv blive en del af teamet i en Day2Day ansættelse.

Som Day2Day afløser skal du ideelt kunne arbejde minimum 2 vagter om måneden. Vagterne kan variere fra 2 til 10 dage, og aftales i samarbejde med din manager. 

På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som Basic ansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. SVi læser løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

 

Region:

Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

Ongoing

Tiltrædelse:

As soon as possible

Arbejdssted:

Copenhagen