DFDS Sea-Based

Nattevagt

Vi søger kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine komptencer af i en stilling som nattevagt til søs, så søg denne stilling.

Vores serviceafdeling sørger for, at alle vores gæster ombord har en fantastisk oplevelse og får den hjælp, som de har brug for. Vores servicepersonale står altid til rådighed og sikrer, at vores gæster har en fantastisk oplevelse ombord. Vi er altid behjælpelige med det behov vores gæster måtte have. Om det er i vores Guest Service Center, vores konferenceområde eller i elevatoren, er vi altid opmærksomme på vores gæster og yder den bedste kundeservice.

JOBBET

Som nattevagt ombord på vores passagerskibe vil din hverdag bestå af lige dele sikkerhedsvagt og servicefunktion i vores Guest Service Center. Du vil derfor få en spændende og anderledes hverdag, som stiller store krav til, at du kan bevare overblikket samt den indre ro i stressede situationer.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer at opretholde ro og orden om natten. Det er dit ansvar at sikkerheden er i top og der er derfor en masse forskellige sikkerhedstiltag, som skal gøres som f.eks. rundering på gange, brandrunder og tilstedeværelse i natklubben. Derudover skal du assistere ved evt. sygdomsbehandling. En stor del af arbejdet handler også om at yde god service til vores gæster og det er derfor vigtigt, at du er smilende og har et godt humør.

Andre opgaver kan f.eks. være:

 • Check-in af gæster før afgang
 • Bagage kontrol
 • Kontant håndtering
 • Være behjælpelig i skibets Guest Service Center

DIN PROFIL

 • Du er uddannet vagt
 • Du har erfaring indenfor vagt og dørmands området og evt. taget kursus i selvforsvar
 • Du er serviceminded og har gerne erfaring med kundeservice
 • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk
 • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen. Du har to muligheder i forhold til ansættelse:

 • Basic: Her arbejder du 14 dage efterfuldt af 14 dages fri.
 • Day2Day: Som Day2Day afløser skal du ideelt kunne arbejde minimum 2 vagter om måneden. Vagterne kan variere fra 2 til 10 dage, og aftales i samarbejde med din manager. Det foretrækkes, at man arbejder fortrinsvis torsdag-mandag eller fredag-søndag.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Vi læser løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

 

Region:

Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

Ongoing

Arbejdssted:

Copenhagen