DFDS Sea-Based

Uopfordret - Rederiassistent

Vi søger kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som rederiassistent til søs, så søg denne stilling.

Vi har ca. 700 kabiner ombord, så vores skibe kan ses som store flydende hoteller. Vores Accommodation-team sørger for, at alle vores kabiner er rene og indbydende så de skaber rammerne om et godt ophold. Vi har flere forskellige typer kabiner, men hvad enten man rejser fem i samme kabine eller har booket en stor luksuriøs kabine med dobbeltseng og privat balkon, så er kabinen ens private sted under rejsen, hvor det er vigtigt, at vores gæster føler sig velkomne og godt tilpas.

JOBBET

Som rederiassistent kommer du til at indgå i vores Accomodation-team på 35-45 personer, som er ansvarlige for, at alle vores overnattende gæster får en behagelig oplevelse ombord. Det bliver dit ansvar at sørge for at kabinerne og de offentlige områder er rene og indbydende. Derudover skal du stå til rådighed til at vejlede og hjælpe vores gæster, så de altid får den bedste kundeservice.

90% af arbejdet består af rengøring af offentlige området og kabiner.
Derudover vil dine arbejdsopgaver også være:

  • Hjælpe til med opfyldning og servicering af gæster i vores buffetrestauranten
  • Hjælpe vores gæster med at komme godt ombord under check-in
  • Hjælpe til i andre afdelinger efter behov så som vores Tax Free Shop, Espresso House m.fl.

DIN PROFIL

  • Vi forestiller os, at du allerede i dag arbejder inden for rengøring eller service.
  • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
  • Du er hjælpsom og kan lide at yde god kundeservice.
  • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Vi søger rederiassistenter på både fuldtid og deltids kontrakt.

Som Day2Day afløser skal du ideelt kunne arbejde minimum 2 vagter om måneden. Vagterne kan variere fra 2 til 10 dage, og aftales i samarbejde med din manager. Det foretrækkes, at man arbejder fortrinsvis torsdag-mandag eller fredag-søndag.

På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som Basic ansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

Vil du være vores nye kollega?

Så send din ansøgning ved at trykke ”HER"Vi læser løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

 

Region:

Region Hovedstaden

Application deadline:

Ongoing

Location:

Copenhagen