DFDS Sea-Based

Bartender

Vi søger kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som bartender til søs, så søg denne stilling.

Ombord på vores to skibe har vi flere forskellige barer og natklubber. Afhængigt af hvilket humør vores gæster er i, kan de skåle i en fadøl på en pub med live troubadour eller nyde et eksklusivt glas vin i vores vinbar. Hvis vejret er til det, er der også mulighed for at besøge vores to udendørsbarer. Der er altid masser af spændende underholdning og live musik i Columbus Club, mens DJ’en i vores Sky Club sørger for et fyldt dansegulv.

De mange forskellige barer sikrer, at vores gæster kan få en masse forskellige oplevelser og tilbyder et bredt udvalg af cocktails, øl, vine, snacks og meget mere.

JOBBET

Som bartender på et af vores skibe får du en unik mulighed for en varieret og spændende hverdag, når du får lov at servicere gæsterne i alle vores barer og natklubber. Du får derfor rig mulighed for at udvikle dig som bartender. Sammen med dine kollegaer er det din opgave at sørge for, at gæsterne føler sig godt tilpas og får en god oplevelse, nærværende betjening og naturligvis indbydende og lækre drinks.

 DIN PROFIL

  • Du har minimum 2 års erfaring som bartender.
  • Det er en fordel, hvis du har gennemført et bartenderkursus.
  • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
  • Du har et solidt kendskab til drinks og cocktails og er passioneret omkring at mixe den helt rigtige drink til dine gæster.
  • Du er positiv, energisk, udadvendt og servicemindet.
  • Du er ansvarsbevidst og kan betjene mange gæster ad gangen uden at miste overblikket.
  • Du er fleksibel og forstår at lave mersalg.

 DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Vi søger bartender på både fuldtid og deltid (Day2Day)

Som Day2Day afløser skal du ideelt kunne arbejde minimum 2 vagter om måneden. Vagterne kan variere fra 2 til 10 dage, og aftales i samarbejde med din manager. Det foretrækkes, at man arbejder fortrinsvis torsdag-mandag eller fredag-søndag.

På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som fulltidsansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og 3F. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega?

Så send din ansøgning ved at trykke ”HER"Vi læser løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

Region:

Region Hovedstaden

Application deadline:

Ongoing

Expected Start Date:

As soon as possible

Location:

Copenhagen