DFDS Sea-Based

Slagter

Vi søger løbende kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine komptencer af i en stilling som slagter til søs, så søg denne uopfordrede stilling.

 

Vi har fem restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores fine dining restaurant, Sjø, tilbyder en uovertruffen a la carte menu, der er drevet af Michelin ambitioner, mens vores selskabsrestaurant, Blue Riband, danner rammen om større grupper og specialarrangementer ombord.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

 

JOBBET

Som slagter hos DFDS får du en unik mulighed for en varieret og spændende hverdag, med bredt ansvar.

Dit primære ansvar bliver udskæring og forarbejdning af kød og fisk til produktionen samt bistå provianten ved bestilling af kød, fisk, skaldyr og pålæg.

Du har i løbet af din dag altid egenkontrol og hygiejne for øje og udfører daglig rengøring i henhold til rengøringsplan.

Du arbejder tæt sammen med Head Chef vedrørende kvalitet og mængder samt har daglig kontakt med Souschef vedrørende de daglige leveringer til pantry og kabys.

 

DIN PROFIL

  • Du skal have gennemført en uddannelse som slagter.
  • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
  • Du har en stor passion for mad og friske råvarer.
  • Du ansvarsfuld og kan bevare overblikket, selv i travle situationer.
  • Du er fleksibel, initiativrig og har gode samarbejdsevner.

 

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Selvom din ansøgning er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning. 

Region:

Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

HR Recruitment Specialist

Telefon: +45 91 37 40 54