DFDS

Teamledare till DFDS Logistics Lager i Karlshamn

Vi söker nu en Teamledare till våra lager i Karlshamn. Lagret hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Avdelningen består idag av tio personer. Som Teamledare kommer du att ha ansvar för den dagliga driften där du leder och fördelar arbetet med befintliga resurser. Du deltar aktivt i förbättringsarbete. Du jobbar med att säkerställa åtaganden gentemot kund. Arbetet är förlagt till dagtid men kan stundtals även kräva närvaro kvällstid.

I rollen ansvarar du i samråd med lagerchefen att driva projekt för att effektivisera och utveckla processer och rutiner. Tjänsten består i största del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår. Truckkörkort är därför ett krav. Då ditt ansvar är att leda arbetet på en lageravdelning krävs därför att du har erfarenhet av lagerarbetet. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda arbete/har utbildning inom ledarskap. Vid Lagerchefens frånvaro ansvarar du för samtliga lager i Karlshamn.

Rollen innebär även administrativt arbete. En förutsättning blir därför att du har bra datorvana och har kunskaper inom dataprogram såsom Microsoft Office. Vi ser det som meriterande att ha arbetat i WMS. Språkmässigt behöver du ha mycket goda kunskaper i både engelska och svenska.

Som person tror vi att du är stabil på ett sådant sätt att du har förmågan att behålla ett realistiskt perspektiv i pressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Du behöver arbeta bra tillsammans med andra människor och kunna relatera till dem på ett smidigt sätt där du är lyhörd, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt vis. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du behöver vara strukturerad i ditt arbete där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Ansök så snart som möjligt, dock senast den 18 december. Vi intervjuar löpande och vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Robin Pettersson, Lagerchef tel: 0708-370023. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Department:

Sweden
Land-Based

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

19/12/2019

Expected Start Date:

01/02/2020

Location:

Karlshamn
Select department in the menu on the right>>