DFDS Sea-Based

Tjener

Vi søger løbende kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine komptencer af i en stilling som tjener til søs, så søg denne uopfordrede stilling.

Vi har fem restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores fine dining restaurant, Sjø, tilbyder en uovertruffen a la carte menu, der er drevet af Michelin ambitioner, mens vores selskabsrestaurant, Blue Riband, danner rammen om større grupper og specialarrangementer ombord.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

JOBBET

Som tjener hos DFDS får du en unik mulighed for en varieret og spændende hverdag, hvor du får lov for at prøve kræfter med de mange forskellige restauranter og serveringsformer, vi har ombord. Du vil også få mulighed for at komme rundt i vores mange andre afdelinger så som vores barer, vores konference og når vi afholder selskaber. Vi tilbyder et energisk og positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle står klar til at hjælpe hinanden.

DIN PROFIL

  • Du har flere års erfaring som tjener inden for enten a la carte servering, selskabsservering eller buffet.
  • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
  • Du er professionel, exceptionel servicemindet og har gode samarbejdsevner.
  • Du er ansvarsbevidst og forstår at holde fokus, også når det går stærkt.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Vi søger en tjener, der kan se sig selv blive en del af teamet i en Day2Day ansættelse.

Som Day2Day afløser skal du ideelt kunne arbejde minimum 2 vagter om måneden. Vagterne kan variere fra 2 til 10 dage, og aftales i samarbejde med din manager. Det foretrækkes, at man arbejder fortrinsvis torsdag-mandag eller fredag-søndag.

På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som Basic ansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og 3F. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Selvom din ansøgning er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.

Region:

Region Hovedstaden

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

HR Recruitment Specialist

Telefon: +45 91 37 40 54