DFDS Sea-Based

Fine Dining Kok til restaurant SjØ

Vi søger løbende kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine komptencer af i en stilling som kok til søs, så søg denne uopfordrede stilling.

Vi har fem restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Du vil blive en del af vores fine dining restaurant, Sjø, hvor der tilbydes en uovertruffen a la carte menu, der er drevet af Michelin ambitioner. 

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

JOBBET

Som kok hos DFDS får du en unik mulighed for en varieret og spændende hverdag. Du bliver ansvarlig for dit eget parti, egenkontrol, men også oplæring af elever. Du bliver en del af et team, der sætter en stor ære i høj kvalitet og gode råvarer. Vi er altid lyttende over for nye idéer, så du får plads til at komme med egne idéer og kreative inputs.

Restaurant SjØ er inspireret af ruten mellem København og Oslo, du vil opleve at vi udskifter retter i forhold til sæson og altid har fokus på de gode råvarer. 

Er du interesseret i at se vores nuværende menukort, klik her: SjØ Menu

DIN PROFIL

Du er faglært kok, og er som minimum meget passioneret for gastronomi og friske råvarer. Vi ser gerne at du har erfaring fra tidligere jobs indenfor Fine Dining.

  • Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.
  • Du ansvarsfuld og kan bevare overblikket, selv i travle situationer.
  • Du er fleksibel, initiativrig og har gode samarbejdsevner.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Selvom din ansøgning er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning. 

Region:

Region Hovedstaden

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

HR Recruitment Specialist

Telefon: +45 91 37 40 54