DFDS Sea-Based

Souschef

Vi søger den rette kandidat til stillingen som Souschef om bord på vores skib Crown Seaways.

 

Vi har fem restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores fine dining restaurant, Sjø, tilbyder en uovertruffen a la carte menu, der er drevet af Michelin ambitioner, mens vores selskabsrestaurant, Blue Riband, danner rammen om større grupper og specialarrangementer ombord.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

JOBBET

I stillingen som Sous Chef bliver du medansvarlig for den daglige drift og ledelse af kabyssen, som består af 25-30 kokke.

Det er ligeledes dit ansvar at alle gældende standarder og administrative rutiner for området overholdes.

I samarbejde med din manager, Head Chef, vil du også få ansvar for implementering af nye tiltag, der skal styrke kvalitet, kundeoplevelse og salgsresultater. 

Din daglige gang vil foregå i driften, hvor du har fokus på følgende:

  • Mice in place
  • Briefing af personale
  • Administrative og driftmæssige ad hoc opgaver
  • Kvalitetstjek af maden

Derudover er det dit ansvar at motivere og coache medarbejderne for at sikre, at de altid leverer exceptionel kvalitet. Du vil derfor få stor medindflydelse på medarbejdernes trivsel, det faglige niveau og derved gæsternes oplevelse.

DIN PROFIL

Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service.

For at trives i stilling er det desuden vigtigt, at du kan nikkende genkendende til nedenstående punkter:

 Du har erfaring med ledelse, og det falder dig naturligt at gå forrest

  • Du motiveres af dynamiske mål og elsker at forbedre og udvikle dine ansvarsområder.
  • Du har gode lytte evner, respekt for andres mening og forstår at håndtere konflikter på en diplomatisk måde.
  • Du har en positiv attitude til nye udfordringer og kan håndtere uventede situationer.
  • Du snakker enten dansk, norsk eller svensk, samt kan kommuniker på engelsk.

 DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord og når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller træne i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

Vil du være vores nye kollega? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”, ansøgningsfrist er d.21.11.19. Vi behandler løbende ansøgninger og lukker opgaven, så snart den rette kandidat er fundet, så vi opfordrer til at du sender din ansøgning allerede i dag.

Region:

Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:

21-11-2019

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

HR Recruitment Specialist

Telefon: +45 91 37 40 54