DFDS

Souschef

Vi har fem restauranter om bord på vores to passager skibe, der dagligt sejler mellem København og Oslo, og vi søger dig, som elsker dit fag, og nyder at hverdagen byder på variation. Du bliver en del af et team på 20-23 personer, der inkluderer slagtere, bagere, konditorer, smørrebrøds jomfruer og kokkeelever. Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil hente erfaring på tværs af koncepterne.

Til vores forskellige køkkener søger vi nu 2 Souschefer.

Vore restauranter sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande – fælles for dem er, at de er glade og har tid til at nyde en god middag om bord.

 

Erfaren Kok med passion og initiativ
Som en del af teamet får du en helt central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

Du har gode interpersonelle egenskaber, en stor passion for mad og friske råvarer, og så er du ansvarsfuld og kan bevare overblikket, selv i travle situationer. Du har en høj grad af selvstændighed, med et højt drive og initiativ. Du er god til at motivere mennesker ved at anerkende dem for de ting de udfører godt, og coache dem i de muligheder, der danner basis for kontinuerlig udvikling.

Du motiveres af kontinuerlig dynamisk forandring med nye mål til at forbedre og udvikle ansvarsområderne.

Du er proaktiv, struktureret, har empati, gode lytte evner og respekt for andres meninger.

Du er ansvarsfuld, har en positive attitude til nye opgaver og er god til at håndtere uventede situationer.

For at kunne trives, skal du have lyst til at indgå i, og bidrage til det gode fællesskab der er ombord. Til gengæld giver vi dig plads til at komme med egne idéer og kreative inputs. For at vi bedst muligt kan imødekomme vores gæster er det nødvendigt, at du taler flydende dansk, svensk eller norsk – og så kan du kommunikere på engelsk, hvis der er behov for det.

Arbejdsdagen er ca. 12 timer, og arbejdsrytmen er baseret på, at du arbejder 14 dage ombord, hvorefter du kan nyde 14 dage hjemme. Vi tilbyder et energisk og positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle står klar til at hjælpe hinanden, og hvor du har god mulighed for at udvikle dig som Kok og Leder.

 

PAK KUFFERTEN OG REJS SAMMEN MED OS.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at udvikle dig.

Du får en arbejdsplads, der aldrig ligger stille og en masse nye kolleger. Vi tilbyder kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, er der gode muligheder for at dyrke motion i vores fitness center eller se en film med dine kolleger. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold samt frirejser sammen med familie og venner.

Der er tale om en fast stilling, hvor du skal være indstillet på en arbejdsrytme med 14 dages arbejde og 14 dages fri.

 Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Business Leader HR på +45 9137 4054

Har du lyst til at være vores nye kollega, kan du sende ansøgning og CV med billede ved at trykke ”Send Ansøgning” senest 1/1-2019

Søg allerede i dag, da vi løbende læser ansøgninger igennem og kalder til samtale.

Forventet start: 1/1 2019.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Om DFDS
På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS to skibe, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer fra hele verden. Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Espresso House, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter. Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet. Læs mere om hvad vi tilbyder vores gæster på www.dfdsseaways.dk.

 

 

Ansøgningsfrist:

01-01-2019

Tiltrædelse:

ASAP
Vælg afdeling i menuen til højre for at søge denne stilling >>