DFDS Land-Based

TRAFIKPLANERARE TILL PREMIUMAVDELNINGEN PÅ DFDS LOGISTICS AB, GÖTEBORG

Du kommer att arbeta med vår trafikplanering eller som speditör i våra Export/import-grupper, samt vara behjälplig med andra inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kombinera export- och importlastningar på ett effektivt och optimalt sätt, så att bästa och mest kostnadseffektiva resultat uppnås
  • Hantera bokningar genom kommunikation med kunder våra kollegor i England /Belgien
  • Vara behjälplig med att registrera bokningar, boka färje- och tågplatser och andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

Flytande svenska samt engelska, både i tal och i skrift, är ett krav för tjänsten. Du behöver också ha grundläggande datakunskaper. Att du är bra på att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress, samt att du  har en god förmåga att samarbeta med andra och bidra till positiv stämning i en arbetsgrupp är något vi i stor mån efterfrågar. En viss erfarenhet av speditionsarbete är önskvärt.

Tjänsten är på heltid med placering på DFDS Logistics kontor i Göteborg. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Bertilsson på 0733-725801.

Facklig representant för Unionen är Hans Forsberg, tel 031-586018.

Inkomna ansökningar hanteras löpande och vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 oktober 2018.

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Application deadline:

21/10/2018

Expected Start Date:

01/11/2018