DFDS Sea-Based

Butiksassistent – Gaveartikler, legetøj og elektronik

Som Butiksassistent i afdelingen for Living, legetøj og elektronik, ombord på vores skibe, bliver du en del af et velfungerende team, hvor alle medarbejdere har et fælles ansvar for, at skibets Tax Free shop fungerer bedst muligt på tværs af de forskellige afdelinger – altid med salg og service over for vores gæster som højeste prioritet.

Tax Free shoppen byder desuden på et varieret udbud af varer indenfor parfume & kosmetik, smykker, ure, vin, spiritus & konfekture samt tøj.

I samarbejde med teamet i Tax Free Shoppen, er du med til at bestemme sammensætning af sortiment, nyheder og indkøb. Vi går op i at kunne tilbyde vores gæster de kendte klassikere, men også nye varer og brands er repræsenteret i butikken.

Living er repræsenteret med Royal Copenhagen, Kaj Bojesen, Rosendahl, Lucie Kaas, Målerås m.fl.

Indenfor kategorierne legetøj og elektronik tilbyder vi blandt andet kvalitetsmærker såsom Lego, Plus Plus, Bose m.fl.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Salg og service i afdelingen
  • Facing og opfyldning af produkter
  • Sammensætning af sortiment
  • Varebestillinger til egen afdeling
  • Rengøring
  • Status og optællinger

 

Servicerende sælger

Det er et krav, at du er butiksuddannet og gerne med erfaring indenfor brugskunst og gaveartikler med et grundigt kendskab til markedet, som gør dig i stand til at vejlede og betjene vores gæster bedst muligt. Du ved, hvad der er oppe i tiden indenfor kategorien og du sætter en ære i at være opdateret på tidens trends. Dit servicegen er veludviklet, og du kan lide at sælge. For at teamet skal fungere bedst muligt er det vigtigt, at du tør tage ansvar, er fleksibel og proaktiv.

Du taler flydende dansk, svensk eller norsk – og så kan du kommunikere på engelsk. Du skal være indstillet på at arbejde 10,5 om dagen. Derudover forventer vi, at du er fleksibel, ærlig og har lyst til at udvikle dig som person i et dynamisk miljø med et stærkt sammenhold og gode kolleger. Arbejdet foregår ombord på skibet, og du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage og efterfuldt af 14 dages fri.

 

Bliv en del af familien

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at blive en del af DFDS-familien. Du får en arbejdsplads, der aldrig ligger stille og en masse nye kollegaer. Vi tilbyder kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, er der gode muligheder for at dyrke motion i vores fitness center eller se en film med dine kolleger. Vi kan tilbyde personalegoder i form af gode rabatter på Tax Free produkter samt frirejser sammen med familie og venner.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og DMMA –Metals Maritime Afdeling, og er nettoløn der ikke beskattes (DIS).

Der afholdes løbende samtaler, og udvalgte kandidater vil blive tilbudt prøvetur i løbet af oktober/november.

Har du lyst til at være vores nye kollega i Tax-free shoppen, kan du sende CV, ansøgning samt billede ved at trykke ”Send Ansøgning” senest 1/11 2018. Vi læser løbende ansøgninger igennem.

 

OM DFDS

På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS SEAWAYS’ to skibe, CROWN og PEARL. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer.

Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Casino (Pearl), Baresso, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter.

Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet.

Ansøgningsfrist:

01-11-2018

Tiltrædelse:

ASAP

Yderligere oplysninger fås hos:

Business Leader HR

Telefon: +45 91 37 40 54